Preskočite do glavne vsebine
BODOČI TI skrbi, da vse teče.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!
O UPS

Ko postaneš del ekipe UPS, zaradi tvojega dela svet deluje bolje. To veseli vsakega UPS-ovca. Naši ljudje so vsak dan odgovorni za pretok blaga, sredstev in informacij v več kot 200 državah in ozemljih. UPS je največje svetovno podjetje za dostavo paketov in upravlja eno največjih letalskih družb na svetu. Naš vozni park vozil na alternativni pogon je večji, kot ga ima kjerkoli katerokoli podjetje.

UPS se je iz skromnega podjetja kurirjev na kolesih razvil v več milijard dolarjev vredno globalno družbo, pri tem pa je bila naša ekipa ves čas osredotočena na to, da je našim strankam omogočala premikanje — hitreje, pametneje in bolje kot kadarkoli prej.

Naša kultura

Kako je delati v UPS? Ponosni smo na svojo poštenost, timsko delo in storitve. Močno si prizadevamo za inovacije, varnost in trajnost. Zate to pomeni, da je v družbi UPS vse urejeno tako, da ti pomaga delo opraviti kar najbolje — in biti nagrajen/-a na vseh ravneh. UPS-ovci so marljivi, pripravljeni na sodelovanje in podjetni. Se v tem prepoznaš? Potem smo kot ustvarjeni zate.

V čem je UPS drugačen od drugih delodajalcev:

  • Spodbujamo raznoliko in vključujoče delovno okolje, kjer je vsakdo cenjen zaradi svojih edinstvenih znanj.
  • Naše UPS-ovce podpiramo z ugodnostmi, ki so nad pričakovanji in onkraj njih.
  • Letno za programe usposabljanja in razvoja naših ljudi namenimo več kot 500 milijonov dolarjev.
  • Razvijamo kulturo pomoči skupnostim, v katerih živimo in delamo.
Tehnologija in inovacije

UPS svojim ljudem zagotavlja tehnologijo, ki omogoča najnaprednejše rešitve v panogi. Naj gre za nadgradnjo našega letala z najnovejšo tehnologijo, razvoj zmogljivega računalniškega omrežja za učinkovito odpremo vozil ali opremljanje naših voznikov z najboljšo opremo in tehnologijo v panogi, v vsem, kar delamo, stremimo k inovacijam in napredku. UPS vsako leto vloži več kot milijardo dolarjev v informacijsko tehnologijo, kar je zaveza, ki UPS-ovcem omogoča, da vedno znova premikajo meje poslovanja po svetu.