Preskočite do glavne vsebine
BODOČI TI gre dlje od pričakovanj.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!
Življenje v družbi UPS

Ali bodoči ti želi izvedeti, kakšno je dejansko življenje v družbi UPS? Spoznal/-a boš, da pomeni priložnosti, timsko delo, živahno in pozitivno kulturo ter ugodnosti, ki ti pomagajo postati to, k čemur trenutno stremiš.


Razišči številne poti, ki jih je utrl UPS, da bo lahko bodoči ti užival bogatejše življenje. Če pa si želiš informacij o ugodnostih, jih najdeš pri konkretnem delovnem mestu, za katero se zanimaš.

Ugodnosti / usposabljanje

Delo v družbi UPS ni le pomembno, ampak tudi zadovoljujoče.

Zdravstveni, varnostni in wellness programi
Skrbimo za zdravje, varnost in dobro počutje naših zaposlenih, strank in skupnosti. UPS upravlja več projektov z različnimi ugodnostmi za izpolnjevanje potreb v zvezi z zdravjem in dobrim počutjem pri različnih skupinah zaposlenih.

Izjava o omejitvi odgovornosti za informacije o ugodnostih
Informacije o nadomestilih in ugodnostih, ki so navedene na tej spletni strani, so zgolj informativne narave. Vsi izdelki in storitve niso razpoložljivi ali relevantni za vsakega zaposlenega, razpoložljivost izdelka ali storitve se lahko tudi spremeni. UPS si pridržuje pravico spreminjati ali brisati navedene informacije v skladu z zahtevami poslovnih potreb UPS.

Usposabljanje
Za oblikovanje karierne poti ti bodo na voljo učinkovita sredstva za usposabljanje in razvoj. Naši vozniki lahko pričakujete usposabljanja, ki so vodilna v panogi in vas opremijo z znanji, potrebnimi za izvajanje storitve, kakršno naše stranke pričakujejo. Na voljo je tudi dostop do univerze UPS – našega sistema za upravljanje učenja – s polno knjižnico spletnih tečajev na zahtevo. Drugi prirejeni programi usposabljanja vključujejo našo v panogi vodilno prodajno akademijo, lokalizirana usposabljanja in vsakodnevne razvojne priložnosti.

Raznolikost in vključevanje

Bodoči ti v UPS odkrije delovno okolje, kjer ima vsakdo možnost celovito soustvarjati naš uspeh in je cenjen zaradi svojih posebnih znanj, idej, izkušenj in stališč. Naše poslanstvo v okviru raznolikosti in vključevanja je uspešno povezati in opolnomočiti naše zaposlene, stranke, dobavitelje in skupnosti. To poslanstvo želimo spodbujati po vsem svetu prek zagovorništva, z naložbami v skupnost, poslovnimi praksami in ustvarjanjem delovnega okolja, ki je pravično, verodostojno, vključevalno in raznoliko. Naša definicija raznolikosti sega onkraj rase, starosti in spola ter vključuje razlike v etnični pripadnosti, spolni usmerjenosti, spolni identiteti, izobrazbi, veri, telesni sposobnosti, vrednotah, družbenem okolju in izkušnjah.

V skupnosti

Fundacija UPS je bila ustanovljena s poslanstvom, da po vsem svetu pomaga zgraditi varnejše, trdnejše in vključevalne skupnosti. Pri tem prizadevanju se srečajo naše srce in zmožnosti – ob združevanju znanj zaposlenih, vneme in časa z našo logistično strokovnostjo, prevoznimi sredstvi in dobrodelnimi prispevki – s ciljem, da družbo spremenimo na bolje. Ko naše skupnosti rastejo in se razvijajo, se enako godi tudi nam. In ko se pridružiš ekipi v UPS, se razvija tudi tvoja predanost do tistih, ki te obkrožajo. Naši dobrodelni prispevki in prostovoljstvo bodo še naprej ustvarjali boljša okolja za življenje, delo in igro.