Preskočite do glavne vsebine
BODOČI TI dobiva več priložnosti.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Kam pelje tvoja pot? Če si pripravljen/-a na poklic, ki ti bo dal, kar si želiš, in na življenje, ki ti bo dalo, kar si želiš, je najbolje, da se odpraviš na UPS. Kot rastoče dinamično podjetje s seznama Fortune 50 ponujamo priložnosti, ki ti bodo pomagale doseči celo največje ambicije. Če si torej želiš bleščeče prihodnosti, si z nami na pravi poti.

Poslovanje vredno več milijard dolarjev. Kariera v globalnem podjetju. UPS je vodilno logistično podjetje, ki ga je Forbes razglasil za najboljšega delodajalca na svetu za leto 2020. Naši programi usposabljanja so prepoznavni kot vodilni v industriji, sledimo svoji politiki „napredovanje znotraj podjetja“ in se posvečamo spodbujanja raznolikosti v podjetju z različnimi programi, kot so ˝Women’s Leadership˝ in ˝Development network˝. Pridružite se nam in odkrijte, kako strastni ste lahko do svoje prihodnosti.