Hopp over til hovedinnhold
FREMTIDENS DEG fører oss inn i morgendagen.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Når du er del av UPS-teamet, gjør arbeidet ditt at verden går smidigere. Det er det alle i UPS er lidenskapelig opptatt av. Hver dag har personalet vårt ansvar for transport av varer, kapital og informasjon i over 200 land og territorier. UPS er verdens største pakkeleveringsfirma, og driver et av verdens største flyselskaper. Vi har verdens største flåte av kjøretøy med alternativt drivstoff.

Samtidig som UPS har utviklet seg fra et lite sykkelbudfirma til et verdensomspennende selskap med en verdi på mange milliarder dollar, har teamet vårt bevart fokuset på å hjelpe kundene, raskere, smartere og bedre enn noen gang.

Kulturen vår

Hvordan er det å jobbe for UPS? Vi legger vår stolthet i integritet, lagarbeid og service. Vi har påtatt oss en forpliktelse til å satse helhjertet på innovasjon, sikkerhet og bærekraft. For deg betyr dette at alt i UPS er tilrettelagt for at du skal kunne gjøre ditt beste, og få belønning for det på alle nivåer. UPS-personalet jobber hardt, er samarbeidsvillig og har entreprenørånd. Høres det ut som deg? Da vil du finne deg godt til rette. Her har du noe av det som gjør at UPS skiller seg ut som arbeidsgiver:

  • Vi fremmer et mangfoldig, inkluderende arbeidsmiljø der alle verdsettes for sine unike ferdigheter
  • Vi støtter våre UPS-medarbeidere med goder som overgår det som forventes
  • Vi investerer over 500 millioner amerikanske dollar i året i opplærings- og utviklingsprogrammer for personalet vårt
  • Vi utvikler en kultur for å fylle en nyttig rolle i samfunnene der vi lever og arbeider
Teknologi og innovasjon

Her i UPS utstyrer vi personalet vårt med teknologi som tilrettelegger for de mest avanserte løsningene som finnes i bransjen. Det kan være ettermontering av den nyeste teknologien i flyene våre, utvikling av kraftige datanettverk for effektiv utsending av kjøretøy, eller å utstyre førerne våre med bransjens beste utstyr og teknologi. Vi satser på innovasjon og utvikling i alle ledd. UPS investerer mer enn en milliard dollar i året i informasjonsteknologi – en satsning som gjør at UPS-personalet kan fortsette å omdefinere måten verdens forretningsliv fungerer på.