Hopp over til hovedinnhold
FREMTIDENS DEG vil nå lengre enn du tror.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Fremtidens deg vil kanskje vite hvordan livet hos UPS faktisk fortoner seg? Du vil oppleve at det handler om muligheter, teamarbeid, en støttende kultur, og goder som kan hjelpe deg å bli alt du ser for deg akkurat nå.

Finn ut hvordan UPS kan skape et rikere liv for fremtidens deg. Og hvis du vil ha informasjon om ansattgoder, finner du dem under den spesifikke jobben du er ute etter. .

Goder/opplæring

Arbeidet ditt hos UPS er ikke bare meningsfylt. Det gir deg også visse goder.

Programmer for helse, trygghet og velvære.

Vi ivaretar de ansattes, kundenes og lokalsamfunnets helse, trygghet og velvære. UPS gjennomfører en rekke planer med diverse goder som oppfyller de forskjellige merarbeidergruppenes behov for helse og velvære.

Ansvarsfraskrivelse for informasjon om goder

Informasjonen om godtgjørelser og goder som er oppgitt på dette nettstedet, er bare veiledende. Ikke alle produktene eller tjenestene er tilgjengelige eller aktuelle for alle ansatte, og tilgjengeligheten til et produkt eller en tjeneste kan endres. UPS forbeholder seg retten til å endre eller slette informasjonen som er oppgitt, i henhold til UPS' behov.

Opplæring

Du vil få grundig opplæring og tilgang til utviklingsressurser for å skape deg en karriere. Som sjåfør hos oss, vil du få bransjeledende opplæring som vil gi deg de nødvendige ferdighetene for å levere tjenestene som kundene våre forventer. Det gis også tilgang til UPS University, som er et administrasjonssystem for læring med et komplett bibliotek av nettbaserte kurs for egenstudier. Vi har også andre skreddersydde opplæringsprogrammer, slik som vårt bransjeledende salgsakademi, stedsspesifikk opplæring og daglige utviklingsmuligheter.

Mangfold og inkludering

Hos UPS vil ditt framtidige jeg oppleve en arbeidsplass der alle har muligheten til å bidra på en fullverdig måte til vår suksess, og der alle verdsettes for sine individuelle ferdigheter, ideer, erfaringer og perspektiver. Arbeidet vårt for mangfold og inkludering har som mål å oppnå suksess ved å skape bånd mellom våre ansatte, kunder, leverandører og lokalsamfunn, og gi dem muligheten til å ha reell innflytelse. Vi forsøker å fremme dette arbeidet over hele verden gjennom bevisstgjøring, investeringer i lokalsamfunnet, forretningspraksis og ved å sette et eksempel som en arbeidsplass som er rettferdig, autentisk, inkluderende og mangfoldig. Vår definisjon av mangfold handler om mer enn rase, alder og kjønn. Den omfatter også forskjeller innen etnisitet, seksuell legning, kjønnsidentitet, utdanning, religion, fysisk evne, verdier, bakgrunn og erfaringer.

I lokalsamfunnet

UPS Foundation ble opprettet for å bidra til å bygge opp tryggere, mer solide og inkluderende lokalsamfunn rundt om i verden. Dette er et tiltak der hjertet og evnene våre smelter sammen og kombinerer de ansattes ferdigheter, lidenskap og tid med vår logistikkekspertise, våre transportressurser og våre veldedige bidrag – for å skape målbare forandringer i samfunnet. Samfunnene vi er del av, vokser og utvikler seg, og vi vokser og utvikler oss sammen med dem. Når du blir med i UPS-teamet, vil engasjementet ditt for de du har rundt deg, også utvikle seg. Våre veldedige gaver og frivillige innsats vil fortsette å skape bedre steder å bo, arbeide og leke.