Skip to main content
De TOEKOMSTIGE JIJ gaat verder dan je je kunt voorstellen.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

De Toekomstige Jij wil weten hoe het leven bij UPS eigenlijk is. Je zult zien dat het gaat om kansen, teamwork, een ondersteunende cultuur en voordelen die je helpen om alles te worden wat je op dit moment voor ogen hebt. Ontdek de vele manieren waarop UPS het leven van de Toekomstige Jij kan verrijken. En als je informatie over de voordelen wilt, vind je deze bij de specifieke job waar je naar op zoek bent.

Voordelen / Training

Je werk bij UPS is niet alleen zinvol. Het is ook de moeite waard.

Gezondheids-, veiligheids- en welzijnsprogramma's

We dragen zorg voor de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en gemeenschappen. UPS beheert verschillende plannen met verschillende voordelen om te voldoen aan de gezondheids- en welzijnsbehoeften van onze werknemersgroepen.

Disclaimer Informatie Voordelens

De informatie over vergoedingen en voordelen op deze website is alleen voor informatieve doeleinden. Niet elk product of dienst is beschikbaar voor of toepasbaar op elke werknemer en de beschikbaarheid van een product of dienst kan veranderen. UPS behoudt zich het recht voor om de verstrekte informatie te wijzigen of te verwijderen zoals vereist door de zakelijke behoeften van UPS.

Training

Er zijn tal van trainings- en ontwikkelingsbronnen die je carrière vorm kunnen geven. Onze chauffeurs krijgen een toonaangevende training waarmee ze de benodigde vaardigheden leren om de service te leveren die onze klanten verwachten. Er is ook toegang tot de UPS University, ons leersysteem dat een volledige bibliotheek met on-demand online cursussen biedt. Andere op maat gemaakte trainingsprogramma's zijn onder andere onze toonaangevende Sales Academy, gelokaliseerde trainingen en elke dag opnieuw tal van andere ontwikkelingsmogelijkheden.

Diversiteit & Inclusie

Bij UPS ontdekt de Toekomstige Jij een werkplek waar alle medewerkers de mogelijkheid hebben om volledig deel te nemen aan het creëren van ons succes. Bovendien worden ze gewaardeerd om hun onderscheidende vaardigheden, ideeën, ervaringen en perspectieven. Onze missie op het gebied van diversiteit en inclusie is om onze medewerkers, klanten, leveranciers en gemeenschappen te verbinden en sterker te maken. We proberen deze missie over de hele wereld te realiseren, niet enkel door belangenbehartiging, gemeenschapsinvesteringen en zakelijke activiteiten, maar ook door het voorbeeld te geven van een werkplek die eerlijk, authentiek, inclusief en divers is. Onze definitie van diversiteit reikt verder dan ras, leeftijd en geslacht en omvat verschillen in etniciteit, seksuele geaardheid, genderidentiteit, opleiding, religie, fysieke vaardigheden, waarden, achtergronden en ervaringen.

In de gemeenschap

Het doel van de UPS Foundation is opgericht met als missie het helpen bouwen van veiligere, veerkrachtigere en inclusievere gemeenschappen over de hele wereld. Deze inspanning is waar ons hart en onze capaciteiten samenkomen, en de vaardigheden, passie en tijd van werknemers worden gecombineerd met onze logistieke expertise, transportmiddelen en bijdragen aan liefdadigheidsinstellingen om een meetbaar verschil in de samenleving te maken. Als onze gemeenschappen blijven groeien en evolueren, doen wij dat ook. En wanneer je je bij het team van UPS voegt, zal je toewijding aan de mensen om je heen ook evolueren. Ons voortdurende liefdadigheidswerk en vrijwilligerswerk zal blijven leiden tot betere plekken om te wonen, werken en spelen.