Skip to main content
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

ONTDEK EEN WERKPLEK WAAR INSPIRERENDE VROUWEN LEVEREN WAT BELANGRIJK IS

Je hebt hard gewerkt om elk doel te bereiken waar je je zinnen op hebt gezet, hoe moeilijk het ook leek. Nu ben je klaar voor de volgende stap. Om nog meer te doen. Bij UPS word je ondersteund door een bedrijf dat de bijdragen van gedreven vrouwen waardeert. In een sector die traditioneel door mannen wordt geleid, streeft UPS naar een bredere en meer evenwichtige visie. We vergroten de invloed van vrouwen in onze hele organisatie en creëren een werkomgeving die het beste uit jezelf haalt. Lees hier meer over wie we zijn en wat jij kan doen - en ontdek waar je vastberadenheid je bij UPS brengt.

STERKE VROUWEN LEIDEN DE WEG

Bij UPS is onze toewijding om vrouwen vooruit te helpen overal zichtbaar, ook op het allerhoogste niveau. Onze CEO, Carol Tomé, heeft tijdens haar lange en vooraanstaande carrière geholpen om de grenzen voor vrouwen te verleggen. Het is een van de redenen waarom Carol is uitgeroepen tot een van Fortune's vijf machtigste vrouwen ter wereld.

VROUWEN DIE LEVEREN WAT BELANGRIJK IS

Kom je bij ons werken? Dan wordt je onderdeel van een hecht UPS-team in België en sta je er niet alleen voor. Je komt terecht op een werkplek waar de ontwikkeling van vrouwen aandacht krijgt. Bovendien werken er veel vrouwen in operationele en managementposities. Lees zelf hoe een aantal van onze geweldige vrouwen het vinden om deel uit te maken van het UPS-team.

eEN VROUW IN EEN MANNENWERELD? ZO HEB IK ER NOG NOOIT NAAR GEKEKEN.

Ook niet toen ik zwanger was. Als jij denkt dat je anders bent, gaan anderen dat ook zo zien. Maar we werken allemaal voor hetzelfde bedrijf, met dezelfde uitdagingen en hetzelfde werkplezier. Zolang we ons blijven openstellen en onthouden dat we allemaal onze eigen familie, vrienden en doelen hebben in het leven kunnen we het beste als team samenwerken. Het maakt niet uit wie je bent, als je het maar leuk vindt om in de logistiek te werken. Zorg ervoor dat het past bij jou en ga ervoor! Ik begon zelf als deeltijdstudent in 2002 en geef nu leiding aan 500 medewerkers in België en Luxemburg.

Natacha
COUNTRY OPERATIONS MANAGER – BELGIË

BEN JE GEÏNSPIREERD EN WIL JE GRAAG MEER WETEN? LEES HIER ALLES OVER ONZE OPERATIONELE FUNCTIES

SERVICE PROVIDERS

Het is jouw moment om te schitteren. Als Service Provider ben jij het gezicht van ons bedrijf en zit je aan het stuur van een van onze beroemde bruine UPS-voertuigen. Met elke levering tover je een glimlach op het gezicht van onze klanten, of je nu contact hebt met de grootste bedrijven of de kleinste huishoudens. Klaar om elke stop, elke kilometer en elke lach te laten tellen? Breng je uitstekende organisatorische vaardigheden naar UPS en houd de wereld in beweging in deze zichtbare en vitale positie.

VIND JOUW IDEALE SERVICE PROVIDER ROL

MAGAZIJN

Jouw job doet ertoe. Voor onze klanten over de hele wereld en voor elke UPSer die elk pakket met zorg behandelt. Bij UPS betekent je werk in het magazijn natuurlijk altijd iets voor klanten. Zo’n job laat je niet onbewogen. Je kan trots zijn op de connecties binnen onze geweldige teams die hun veeleisende job uitzonderlijk goed doen.

VIND DE MAGAZIJNROL DIE BIJ JE PAST

WIJ HEBBEN EEN BREED AANBOD AAN OPERATIONELE EN PROFESSIONELE ROLLEN. NEEM GERUST EEN KIJKJE.

KOM HIER MEER TE WETEN

LUISTER NAAR WAT ONZE UPSERS VAN ONS BEDRIJF VINDEN

WOMEN’S LEADERSHIP DEVELOPMENT

Women's Leadership Development (WLD) helpt onze vrouwelijke collega's om vol vertrouwen een leiderschapsrol bij UPS op te nemen. Als je doet waar je goed in bent, is de Toekomstige Jij niet meer te stoppen. Women's Leadership Development helpt onze vrouwelijke collega's hun vermogen om anderen te leiden te vergroten, de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om door te stromen naar hogere functies en de wereld voor iedereen beter te laten draaien. We bieden een ondersteunende omgeving die het aantrekken, ontwikkelen en behouden van vrouwen aanmoedigt en mogelijk maakt door middel van netwerken, mentoring, training, onderwijs en betrokkenheid bij de gemeenschap. The sky is the limit voor de Toekomstige Jij. Ontdek wat je toekomstige collega's van hun job vinden.

VROUWEN IN DE TRANSPORTWERELD

UPS is een trotse supporter van belangrijke initiatieven die vrouwen in onze branche vooruit helpen. Women in Transport - EU Platform for Change is een gezamenlijke inspanning om de werkgelegenheid voor vrouwen te versterken en gelijke kansen voor vrouwen en mannen in de transportsector te waarborgen.

LEES ALLES OVER VROUWEN IN DE TRANSPORTSECTOR