Gå til hovedindhold
FREMTIDENS DIG kan nå længere, end du tror.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Fremtidens dig vil gerne vide – hvordan er livet egentlig hos UPS? Du vil se, at det handler om muligheder, teamwork, en understøttende kultur og personalefordele, der hjælper dig med at blive alt det, du forestiller dig lige nu.

Udforsk de mange måder, UPS kan berige dit liv i fremtiden. Hvis du gerne vil have information om personalefordelene, kan du finde det sammen med det specifikke job, du leder efter.

Personalefordele/uddannelse

Dit arbejde hos UPS er ikke kun meningsfuldt. Det er også givende.

Programmer for sundhed, sikkerhed og velvære

Vi opretholder sundheden, sikkerheden og velværen for vores ansatte, kunder og lokalsamfund. UPS administrerer flere planer med en række fordele for at imødekomme behovene for sundhed og velvære i forskellige medarbejdergrupper.

Information om ansvarsfraskrivelse ved personalefordele

Oplysningerne om kompensation og personalefordele, der gives på dette websted, er kun til informationsformål. Ikke alle produkter eller tjenester er tilgængelige eller gældende for enhver medarbejder, og tilgængeligheden af ​​et produkt eller en tjeneste kan ændres. UPS forbeholder sig retten til at ændre eller slette de informationer, der er angivet, som krævet af UPS' forretningsbehov.

Uddannelse

Du får stærke uddannelses- og udviklingsressourcer til at forme din karriere. Som chauffør tilbydes du brancheførende uddannelse for at udstyre dig med de færdigheder, der er nødvendige for at levere den service, som vores kunder forventer. Der er også adgang til UPS University (vores uddannelsesplatform), der indeholder et komplet bibliotek af online-kurser on-demand. Andre skræddersyede uddannelsesprogrammer inkluderer vores brancheførende Sales Academy, lokal oplæring og daglige udviklingsmuligheder.

Mangfoldighed og inklusion

Hos UPS opdager fremtidens dig en arbejdsplads, hvor alle har en mulighed for fuldt ud at deltage i at skabe vores succes og bliver værdsat for deres unikke færdigheder, ideer, erfaringer og perspektiver. Vores mission med mangfoldighed og inklusion er at forbinde og styrke vores medarbejdere, kunder, leverandører og lokalsamfund, så de kan få succes. Vi søger at fremme denne mission verden over gennem fortalere, samfundsinvesteringer, forretningspraksis og ved at sætte eksemplet på en arbejdsplads, der er retfærdig, autentisk, inkluderende og mangfoldig. Vores definition af mangfoldighed strækker sig ud over race, alder og køn til også at omfatte forskelle i etnicitet, seksuel orientering, kønsidentitet, uddannelse, religion, fysisk evne, værdier, baggrunde og erfaringer.

Lokalsamfundet

UPS Foundation blev oprettet med en mission om at hjælpe med at opbygge sikrere, mere robuste og inkluderende samfund rundt om i verden. Denne indsats er der, hvor vores hjerte og vores evner samles, og kombinerer medarbejderes færdigheder, lidenskab og tid med vores logistikekspertise, transportaktiver og velgørende bidrag for at gøre en målbar forskel i lokalsamfundet. Når vores lokalsamfund fortsætter med at vokse og udvikle sig, gør vi det også. Og når du slutter dig til UPS-teamet, udvikles dit engagement over for dem omkring dig også. Vores velgørenhed og frivillighed fortsætter med at skabe bedre steder at bo, arbejde og lege.