Gå til hovedindhold
FREMTIDENS DIG holder alting i gang.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Når du er en del af teamet hos UPS, får dit arbejde verden til at løbe bedre rundt. Det er, hvad enhver UPS-medarbejder brænder for. Hver dag er vores folk ansvarlige for at transportere varer, penge og information i mere end 200 lande og regioner. UPS er verdens største pakkeleveringsselskab og driver et af de største flyselskaber i verden. Vores virksomheds flåde af alternativt drevne køretøjer er den største i verden.

Mens UPS har udviklet sig fra at være et beskedent cykelbudfirma til et globalt selskab med en værdi af flere milliarder dollars, har vores team fortsat fokuseret på at hjælpe vores kunder med at bevæge sig – hurtigere, smartere og bedre end nogensinde før.

Vores kultur

Hvordan er det at arbejde hos UPS? Vi er stolte af vores integritet, teamwork og service. Vi er dybt engagerede i innovation, sikkerhed og bæredygtighed. For dig betyder det, at alt hos UPS er designet til at hjælpe dig med at gøre dit bedste arbejde – og blive belønnet på alle niveauer. UPS-medarbejdere er hårdtarbejdende, samarbejdende og innovative. Lyder det som dig? Så passer du ind hos os.

Her er blot nogle af måderne, UPS gør en forskel som arbejdsgiver:

  • Vi fremmer en mangfoldig, inkluderende arbejdsplads, hvor alle bliver værdsat for deres unikke evner
  • Vi støtter vores UPS-medarbejdere med personalefordele, der går ud over det forventede
  • Vi investerer over 500 millioner dollars om året i trænings- og udviklingsprogrammer til vores medarbejdere
  • Vi udvikler en kultur for at hjælpe de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder
Teknologi og innovation

Hos UPS tilbyder vi vores medarbejdere den teknologi, der skal til for at skabe de mest avancerede løsninger i branchen. Uanset om vi eftermonterer vores fly med den nyeste teknologi, udvikler et stærkt computernetværk til effektivt at afsende køretøjer eller giver vores chauffører det bedste udstyr og teknologi i vores branche, er vi dedikerede til innovation og fremskridt i alt, hvad vi gør. UPS investerer mere end 1 milliard dollars om året i informationsteknologi – en forpligtelse, der gør det muligt for UPS-medarbejdere at fortsætte med at omdefinere den måde, verden driver forretning på.