Skip to main content
FUTURE YOU arriba fins on tu vols arribar.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Future You vol saber com és realment la vida a UPS. Ben aviat descobriràs que consisteix en oportunitats, treball en equip, una cultura de suport i beneficis que t’ajudaran a aconseguir tots els objectius que et plantegis.

Explora totes les possibilitats que ofereix UPS per enriquir la teva vida amb Future You. I si vols informació sobre beneficis, podràs trobar-la a la descripció de la feina específica que busques.

Beneficis / Formació

La teva feina a UPS no només és important. També és gratificant.

Programes de salut, seguretat i benestar
Ens preocupem per la salut, la seguretat i el benestar dels nostres treballadors, clients i comunitats. UPS gestiona diversos plans amb diferents beneficis per satisfer les necessitats de salut i benestar d’una varietat de grups de treballadors.

Avís legal de la informació sobre els beneficis
La informació sobre compensació i beneficis proporcionada en aquesta pàgina web té només finalitats informatives. No tots els productes o serveis estan disponibles ni són aplicables a tots els treballadors, i la disponibilitat d’un producte o servei pot canviar. UPS es reserva el dret a modificar o eliminar la informació proporcionada segons les seves necessitats empresarials.

Formació
Tindràs al teu abast potents recursos de formació i desenvolupament per perfilar la teva carrera professional. Els nostres conductors podran accedir a una formació líder del sector, que els equiparà amb les habilitats necessàries per oferir el servei que esperen els nostres clients. També tindràs accés a la UPS University, el nostre sistema de gestió d'aprenentatge, que compta amb una biblioteca completa de cursos en línia sota demanda. Altres programes personalitzats de formació inclouen la nostra Acadèmia de vendes líder del sector, formació localitzada i oportunitats de desenvolupament dia rere dia.

Diversitat i inclusió


A UPS, Future You descobreix un lloc de treball on tothom té l'oportunitat de participar plenament en els nostres bons resultats i és valorat per les seves habilitats, idees, experiències i perspectives úniques. Volem fomentar la diversitat i la inclusió per connectar i preparar per a l'èxit als nostres empleats, clients, proveïdors i comunitats. El nostre objectiu és estendre aquesta perspectiva arreu del món mitjançant el suport, inversions comunitàries, pràctiques empresarials i donant exemple amb un lloc de treball just, autèntic, inclusiu i divers. La nostra definició de diversitat va més enllà de la raça, l'edat i el sexe, ja que inclou diferències d'ètnia, orientació sexual, identitat de gènere, educació, religió, capacitat física, valors, trajectòries i experiències.

A la comunitat

La Fundació UPS es va crear amb l’objectiu de construir comunitats més segures, més resistents i més inclusives a tot el món. En aquesta iniciativa conflueixen el nostre cor i les nostres capacitats, combinant les habilitats, la passió i el temps dels treballadors amb la nostra experiència logística, els recursos de transport i les aportacions benèfiques per tenir un impacte significatiu en la societat. A mesura que les nostres comunitats creixen i evolucionen, nosaltres també ho fem. I quan t’uneixis a l’equip d’UPS, el teu compromís amb tota la gent que t’envolta també evolucionarà. La nostra aportació benèfica i el voluntariat seguiran creant millors llocs per viure, treballar i divertir-se.