Skip to main content
FUTURE YOU fa que tot es mogui.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Quan formes part de l'equip d’UPS, el teu treball fa que el món funcioni millor. Aquesta és la passió de tota la gent que integra UPS. Dia rere dia, som responsables del moviment de béns, recursos i informació a més de 200 països i territoris. UPS és l’empresa d’enviament de paquets més gran del món i gestiona una de les aerolínies més importants a nivell global. No hi ha cap empresa del planeta amb una flota de vehicles impulsats per energies alternatives més nombrosa que la nostra.

A mesura que UPS ha deixat de ser una modesta empresa de missatgeria amb bicicleta per convertir-se en una corporació global de milers de milions de dòlars, el nostre equip ha continuat ajudant els nostres clients a moure's de forma més ràpida, més intel·ligent i més efectiva que mai.

La nostra cultura

Com és treballar a UPS? Estem orgullosos de la nostra integritat, el nostre treball en equip i el servei que oferim. Tenim un ferm compromís amb la innovació, la seguretat i la sostenibilitat. Això significa que a UPS tot està dissenyat per ajudar-te a treballar tan bé com saps i rebre recompenses a tots els nivells. L’equip d’UPS està format per persones treballadores, col·laboradores i emprenedores. Creus que hi encaixaries? Doncs has trobat el teu lloc!

Aquests són alguns dels aspectes que marquen la diferència d’UPS a nivell laboral:

  • Fomentem un lloc de treball divers i inclusiu, on es valora a tothom per les seves habilitats úniques
  • Donem suport als nostres equips, amb beneficis que van més enllà de les expectatives
  • Invertim més de 500 milions de dòlars anuals en programes de formació i desenvolupament per a la nostra gent
  • Desenvolupem una cultura al servei de les comunitats on vivim i treballem
Tecnologia i innovació

A UPS proporcionem als nostres equips una tecnologia que ofereix les solucions més avançades del sector. La innovació i el progrés estan presents en tot el que fem, tant si redissenyem els nostres avions amb la tecnologia més capdavantera, desenvolupem una potent xarxa informàtica per enviar de manera eficient els vehicles o proporcionem als conductors els millors equips i la millor tecnologia del sector. UPS inverteix més de mil milions de dòlars anuals en tecnologia de la informació, un compromís que permet que els nostres equips segueixin redefinint la manera de fer negocis al món sencer.