Hoppa över till huvudinnehåll
Future you levererar för morgondagen
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

När du är en del av teamet på UPS kommer ditt jobb leda till att världen fungerar bättre. Det är vad alla UPS:are brinner för. Varje dag ansvarar våra anställda för förflyttning av varor, medel och information i mer än 200 länder och områden. UPS är världens största paketdistributionsföretag och driver ett av världens största flygbolag. Vår flotta av alternativt drivna fordon är den största i hela världen.

UPS har växt från ett litet cykelbudsföretag till ett globalt mångmiljardbolag. Vårt team fortsätter att fokusera på att hjälpa våra kunder att röra sig snabbare, smartare och bättre än någonsin förut.

Vår kultur

Hur är det att jobba på UPS? Vi är stolta över vår integritet, vårt teamwork och service. Vi är djupt engagerade i innovation, säkerhet och hållbarhet. För dig betyder det följande: På UPS är allt utformat för att hjälpa dig att göra ett bra jobb. UPS:are är hårt arbetande, bra på att samarbeta och entreprenörsinriktade. Låter det som du? Du kommer passa in perfekt hos oss.

Här är några sätt där UPS gör skillnad som arbetsgivare:

  • Vi främjar en inkluderande arbetsplats med mångfald där alla värderas för sina unika färdigheter
  • Vi Investerar mer än $500 miljoner per år i utbildning och utvecklingsprogram för våra anställda
  • Vi utvecklar en kultur där det är naturligt att stötta de samhällen där vi lever och arbetar i.

Teknik och innovation

På UPS erbjuder vi våra anställda teknik som möjliggör de mest avancerade lösningarna i branschen. Det kan handla om att utrusta våra flygplan med den senaste tekniken eller utveckla ett kraftfullt datanätverk för att effektivt leda fordon. Vi jobbar aktivt för innovation och framsteg i allt vi gör. UPS investerar mer än $1 miljard per år i IT – ett åtagande som gör det möjligt för UPS:are att fortsätta definiera hur världen gör affärer.