Hoppa över till huvudinnehåll
Future you får fler möjligheter
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while? We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Söker du ditt första jobb? Eller ska du ta nästa steg i en lång karriär? UPS har rätt möjligheter för dig, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har en kultur där vi ofta rekryterar internt och gärna ger dig en chans att utvecklas . Du kommer alltså att få det du behöver för att bli den bästa versionen av dig själv. Ta en titt på våra karriärområden och se vad du kan bli på UPS.

Lagerpersonal / paketsorterare

Som lagerpersonal/paketsorterare på UPS jobbar du i ett högt tempo och är en del av ett starkt team. Här följer mer information om det du kan se fram emot som paketsorterare på UPS:

 • Fysisk träning medan du jobbar
 • Säsong eller deltid
 • Bekväma arbetskläder
 • Stora utvecklingsmöjligheter

Livet på UPS handlar om möjligheter, teamwork och en energisk och positiv kultur som hjälper dig att bli allt du vill bli.

Detta kommer du att göra

I denna fysiska roll i högt tempo jobbar paketsorterare med att regelbundet sortera och hantera paket som väger upp till 30 kg.

Är du redo att jobba och samt få stöd i att uppnå dina mål? Prova att ge din karriär ett lyft! Ta reda på vad du kan bli på UPS.

Chaufför – paketleverans

Som chaufför på UPS drar du nytta av vårt engagemang för förarsäkerhet. Säkerhet kommer alltid först hos UPS. Vad mer kan du se fram emot som chaufför på UPS? Här är ett smakprov:

 • Konkurrenskraftig lön
 • Daglig kontakt med kunder
 • Bygga en långsiktig karriär
 • Kamratskap med UPS-teamet
 • Omfattande utbildning

Livet på UPS handlar om möjligheter, teamwork och en energisk, positiv kultur som hjälper dig att bli allt du vill bli.

Detta behöver du

För att börja jobba i denna fysiska roll i högt tempo behöver du ha B-körkort och kunna köra ett standardfordon med manuell växellåda samt ha fysisk förmåga att hantera paket på upp till 30 kg. Vissa tjänster kan kräva C-körkort + YKB (Yrkeskompetensbevis).

Är du redo att göra ett bra jobb samt få stöd i att uppnå dina mål? Bli en del av vårt team! Läs mer om vad du kan bli på UPS.

Försäljning/kundlösningar

Som säljare eller personal som arbetar med kundlösningar på UPS analyserar du befintlig kundverksamhet och mål. Du hjälper sedan till att formulera lösningar och UPS-tjänster som hjälper UPS-kunder att optimera effektivitet och spara pengar. Vad mer kan du se fram emot? Här är ett smakprov:

 • Utvecklingsmöjligheter
 • Styrkan av UPS varumärke i ryggen
 • Ett brett team av experter
 • En Fortune 100-organisations resurser

Livet på UPS handlar om möjligheter, teamwork samt en energisk och positiv kultur som hjälper dig att bli allt du vill bli.

Så här jobbar vi

På säljavdelningen blir du en del av ett brett team av säljare och innesäljare som levererar banbrytande innovationer som driver affärer runt om i världen. Att jobba för en organisation, som sätter standarden i pålitlighet och genererar $50 miljarder i intäkter, innebär att det finns utvecklingsmöjligheter för dig överallt.

I vårt team på Customer Solutions blir du en logistikexpert som jobbar med kunder för att förstå deras utmaningar och strategier. På så sätt kan vi erbjuda teknik och tekniska lösningar som får deras företag att växa.

Är du redo att göra ett bra jobb och få stöd i att uppnå dina mål? Sikta högre och kom med i vårt team! Läs mer om vad du kan bli på UPS.

IT

I en techtjänst på UPS kommer du att utveckla innovativa lösningar, som gör att vår globala organisation fungerar optimalt. UPS spenderar mer än en miljard på teknikinitiativ varje år. Du kommer alltså att ha resurser att göra ditt livs bästa jobb. Vad mer kan du se framemot i en teknikfokuserad tjänst på UPS? Här är ett smakprov:

 • Utvecklingsmöjligheter
 • Styrkan av UPS varumärke i ryggen
 • Ett brett team av experter
 • En Fortune 100-organisations resurser

Livet på UPS handlar om möjligheter, teamwork samt en energisk ochpositiv kultur , som hjälper dig att bli allt du vill bli.

Detta behöver du

UPS har ett stort antal möjligheter inom olika områden, såsom: critical parts management, detaljhandel, automatisering, data capture med mera. Du kanske har erfarenhet inom IT, dataprogrammering eller något annat tekniskt område. Oavsett vilken expertis och innovationsanda du har, kan du gå hur långt som helst på UPS.

Om du är redo att göra ett bra jobb och få stöd i att uppnå dina mål – kom och gör möjligheten till verklighet! Läs mer om vad du kan bli på UPS.

Affärstjänster

I en tjänst på ett distrikts- regional- eller huvudkontor på UPS visar du din kompetens inom ledarskap, planering och organisation för att påverka en global publik. Oavsett om du jobbar inom Operations, Försäljning, Teknik, Marknadsföring, Finans och redovisning, eller HR, finns det mycket att se fram emot. Här är ett smakprov:

 • Utvecklingsmöjligheter
 • Styrkan av UPS varumärke i ryggen
 • Ett brett team av experter
 • En Fortune 100-organisations resurser

Livet på UPS handlar om möjligheter, teamwork samt en energisk och positiv kultur som hjälper dig att bli allt du vill bli.

Det här behöver du

Vi vet vad som krävs för att leda UPS in i framtiden. Vi behöver personer med en unik kombination av färdigheter och passion. Om du har egenskaperna och drivet för att bli en ledare, så är UPS redo att utveckla dina färdigheter och ta dem till nästa nivå.

Är redo att göra ett bra jobb och få stöd i att uppnå dina mål? Höj ribban och kom med i vårt team! Läs mer om vad du kan bli på UPS.

Logistik och Operations

När du är en del av Logistik och Operations - från tillverkarsupport och distribution av färdiga produkter, till hantering av global handel och tullregler – så är karriärmöjligheterna på UPS i princip gränslösa. Och vad kan du då se framemot när du hittar den rätta tjänsten inom Logistik och Operations på UPS? Här är ett smakprov:

 • Utvecklingsmöjligheter
 • Styrkan av UPS varumärke i ryggen
 • Ett brett team av experter
 • En Fortune 100-organisations resurser

Livet på UPS handlar om möjligheter, teamwork samt en energisk och positiv kultur som hjälper dig att bli allt du vill bli.

Detta kan du förvänta dig

När du jobbar på ett ledande logistikföretag som UPS, kan du gå precis så långt som ditt driv tar dig. På UPS finns möjligheter inom många olika yrkesområden. Du kommer att upptäcka att UPS är den perfekta miljön för att utveckla din potential.

Om du är redo att göra ett bra jobb och få stöd i att uppnå dina mål – bli en del av vårt team! Läs mer om vad du kan bli på UPS.