Se ignoră până la conținutul principal
FUTURE YOU te poartă mai departe decât îți poți imagina.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Future You vrea să știe cum e viața cu adevărat la UPS? Vei vedea că este vorba de oportunități, de muncă de echipă, de o cultură pozitivă ce încurajează susținerea și de beneficii care te vor ajuta să devii tot ceea ce acum doar îți închipui.

Explorează multitudinea de modalități în care UPS poate îmbunătăți viața pentru FUTURE YOU. Și dacă dorești informații suplimentare, le găsești la jobul specific căutat.

Beneficii / Training

Munca la UPS nu doar că are sens. Îți oferă și satisfacții.

Sănătate, Siguranță și programe de Wellness

Suntem preocupați de menținerea sănătății, a siguranței și a stării de bine a angajaților și a clienților noștri, ca și a comunităților. UPS gestionează câteva planuri ce includ o varietate de beneficii care satisfac nevoile de sănătate și de stare de bine a diverselor grupuri de angajați.

Declarație de declinare a responsabilității privind informațiile despre beneficii

Informațiile despre compensații și beneficii oferite pe acest site sunt doar cu scop informativ. Nu toate produsele sau serviciile sunt disponibile sau se aplică tuturor angajaților, iar disponibilitatea unui produs sau serviciu se supune modificărilor. UPS își rezervă dreptul de a modifica sau a șterge informațiile furnizate, în conformitate cu nevoile de business ale UPS.

Training

Ți se vor oferi resurse puternice de training și dezvoltare, pentru conturarea carierei tale. Pentru șoferii noștri, punem la dispoziție programe de instruire ce sunt lider în industrie, pentru a-ți maximiza competențele necesare livrării serviciilor așteptate de clienții noștri. De asemenea, există și accesul la UPS University - sistemul nostru de management al învățării, care oferă o serie completă de cursuri online la cerere. Alte programe de training personalizate includ liderul în industrie Sales Academy (Academia de vânzări), programe de instruire adaptate la nevoile locale și oportunități de dezvoltare în fiecare zi.

Diversitate şi Incluziune

La UPS, FUTURE YOU descoperă un loc de muncă unde fiecare are șansa să participe pe deplin la realizarea succesului organizației și este apreciat pentru competențele sale unice, pentru idei, experiență și perspective. Misiunea noastră legată de diversitate și incluziune este de a conecta și a ne capacita angajații, clienții, furnizorii și comunitățile pentru a atinge succesul. Ne dorim să propagăm misiunea noastră peste tot în lume prin activități de sensibilizare, investiții în comunități, practici de afaceri și prin a da exemplul unui loc de muncă corect, autentic, divers și care asigură incluziune. Definiția noastră pentru diversitate se întinde dincolo de rasă, vârstă și sex, pentru a include diferențe de etnicitate, orientare sexuală, identitate de gen, educație, religie, abilități fizice, valori, mediu de proveniență și experiență.

Prezența în comunitate

Fundația UPS a fost creată având misiunea de a ajuta să se construiască în întreaga lume comunități mai sigure, mai flexibile și cu un spirit mai mare de incluziune. Acest efort reprezintă locul unde sufletul și capacitățile noastre se unesc, combinând competențele angajaților noștri, pasiunea și timpul lor cu expertiza noastră în logistică, cu baza materială de transport pe care le deținem și cu contribuția noastră în scop caritabil, toate pentru a face o diferență măsurabilă în societate. Pe măsură ce comunitățile noastre continuă să crească și să evolueze, și noi facem la fel. Iar atunci când devii parte din echipa UPS, și angajamentul tău față de cei din jurul tău va evolua. Acțiunile noastre caritabile și de voluntariat vor continua să creeze locuri de trai, de muncă și de joacă mai bune.