Skip to main content
FUTURE YOU mozgatja a világot.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Future You - tudni akarja, milyen is az élet valójában a UPS-nél? Látni fogja, hogy a lehetőségekről, a csapatmunkáról, egy támogató kultúráról és olyan előnyökről szól, amelyek segítségével bármivé válhat, amit jelenleg elképzel. Aknázza ki a lehetőségeket, amelyekkel a UPS gazdagíthatja a Future You életét. Ha pedig a juttatásokról szeretne többet tudni, olvasson róluk a keresett pozíciónál.

Juttatások / Képzések

A UPS-nél végzett munkája nemcsak fontos, de gyümölcsöző is.

Programok az egészség, a biztonság és a jóllét területén

Vigyázunk dolgozóink, ügyfeleink és közösségeink egészségére, biztonságára és jóllétére. A UPS számos programot tart fenn, hogy kielégítse a különböző dolgozói csoportok igényeit az egészség és jóllét terén.

A juttatásokról szóló információval kapcsolatos nyilatkozat

A fizetésekkel és juttatásokkal kapcsolatoban e weboldalon feltüntetett információ csak tájékoztatásul szolgál. Nem minden termék vagy szolgáltatás elérhető vagy alkalmazható minden dolgozóra vonatkozóan, emellett a termékek és szolgáltatások változhatnak. A UPS fenntartja a jogot, hogy üzleti igényeinek megfelelően módosítsa vagy törölje a megadott információt.

Képzés

Karrierjét hatékony képzésekkel és fejlődést szolgáló erőforrásokkal mozdíthatja elő. Járművezetőink az ágazat legkorszerűbb képzésében részesülnek, hogy elsajátíthassák mindazokat a készségeket, amelyekkel az ügyfeleink által elvárt szolgáltatást nyújthatják. Emellett hozzáférés nyílik tanuláskezelő rendszerünkhöz, a UPS University platformhoz is, ahol igény szerint elvégezhető online képzések teljes tárházából lehet válogatni. További, személyre szabott képzési programjaink közül kiemeljük az ágazati szinten vezető Sales Academy képzést, a különböző nyelvekre lefordított képzéseket és a mindennapos fejlődési lehetőségeket.

Közösségi munka

A UPS Foundation azzal a céllal létesült, hogy világszerte elősegítse a biztonságosabb, rugalmasabb és befogadóbb közösségek kialakítását. Ebben a törekvésben szívünknek és lehetőségeinknek egyaránt hasznát vesszük; dolgozóink képességeit, szenvedélyét és idejét logisztikai tapasztalatunkkal, szállítmányozási lehetőségeinkkel és jótékonysági hozzájárulásainkkal ötvözve mérhető változást indítunk el a társadalomban. Közösségeinkkel együtt növekszünk és fejlődünk mi is. És amint csatlakozik a UPS csapatához, fejlődik majd elkötelezettsége az önt körülvevőkkel szemben is. Jótékonysági és önkéntes tevékenységünk révén továbbra is olyan helyeket teremtünk, ahol jobb élni, dolgozni és játszani.