Skip to main content
FUTURE YOU mozgatja a világot.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

A UPS-csapat tagjaként a munkájával elősegíti, hogy a világ olajozottabban működjön. A UPS minden dolgozója elhivatottan erre törekszik. Dolgozóink nap mint nap az áruk, a tőke és az információ zökkenőmentes mozgatásán dolgoznak több mint 200 országban és területen. A UPS a világ legnagyobb csomagkézbesítő vállalata, és a világ egyik legnagyobb légitársaságát üzemeltetjük. Mi rendelkezünk a legnagyobb, alternatív üzemanyagokkal működő járműflottával a világon.

Miközben a UPS egy szerény kerékpáros futár cégből többmilliárd dollár értékű globális vállalattá nőtte ki magát, csapatunk továbbra is arra koncentrál, hogy ügyfeleink minden korábbinál gyorsabban, okosabban és jobban juthassanak előre.

Vállalati kultúránk

Hogy milyen a UPS-nél dolgozni? Büszkék vagyunk feddhetetlenségünkre, a csapatmunkára és a szolgáltatásokra. Messzemenően elkötelezettek vagyunk az innováció, a biztonság és a fenntarthatóság iránt. Az ön szempontjából mindez azt jelenti, hogy a UPS-nél mindent úgy terveznek meg, hogy munkáját a legjobban végezhesse, és minden szinten elismerésben részesüljön. A UPS-dolgozók keményen dolgoznak, együttműködés és vállalkozói szellem jellemzi őket. Magára ismert? Akkor otthon fogja érezni magát.

A UPS néhány megkülönböztető jegye munkáltatóként:

  • Célunk egy sokszínű, befogadó munkahely kiépítése, ahol mindenki egyedi készségeit nagyra becsülik
  • Az elvártnál nagyobb mértékű juttatásokat biztosítunk a UPS-dolgozóknak
  • Évente több mint 500 millió dollárt fektetünk dolgozóink képzésébe és fejlesztésébe
  • Vállalati kultúránk része, hogy szolgáljuk és fejlesszük a nekünk otthont adó közösségeket
Technológia és innováció

A UPS-nél olyan technológiát biztosítunk dolgozóinknak, amely a legfejlettebb megoldásokat teszi lehetővé az ágazatban. Akár repülőgépeinket szereljük fel a legújabb technológiával, akár komoly számítógépes hálózatot építünk ki a járművek hatékony irányításához, akár járművezetőinket látjuk el az ágazat legjobb felszereléseivel és technológiájával, mindenben az innováció és a fejlődés vezérel bennünket. A UPS évente több mint egymilliárd dollárt fektet az információtechnológiába; ez az elkötelezettség lehetővé teszi, hogy a UPS-dolgozók világszerte folyamatosan újraértelmezzék az üzletvitel módját.