Siirry pääasialliseen sisältöön
FUTURE YOU liikuttaa maailmaa.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Future you haluaa tietää, millaista työskentely UPS:llä on. Se on täynnä mahdollisuuksia, tiimityötä ja energistä, positiivista kulttuuria, joka tukee kehittymistäsi juuri sellaiseksi kuin tällä hetkellä haaveilet.

Edut ja koulutus

Työ UPS:llä ei ole pelkästään merkityksellistä. Se on myös palkitsevaa.

Terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia edistävät ohjelmat

Huolehdimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisöjemme terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Etuihin liittyvä vastuulauseke

Tällä verkkosivustolla esitellyt tiedot palkkauksesta ja työsuhteen eduista ovat viitteellisiä. Kaikki tuotteet tai palvelut eivät ole jokaisen työntekijän käytettävissä ja tuotteen tai palvelun saatavuus voi vaihtua. UPS pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa tietoja UPS:n liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Koulutus

Saat urasi tueksi korkeatasoiset koulutus- ja kehittymisresurssit. Kuljettajiemme tukena on toimialan paras koulutus, jolla varmistamme, että asiakkaamme saavat odottamansa palvelun. Käytössäsi on oppimisympäristömme UPS University, joka tarjoaa laajan valikoiman verkko-opintoja. Käytössämme on myös räätälöityjä koulutusohjelmia, kuten toimialan paras Sales Academy -ohjelma, paikalliset koulutukset, sekä kehittymismahdollisuudet joka päivä.

Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus

UPS tarjoaa työpaikan, jossa jokainen voi osallistua menestyksemme rakentamiseen täysin.Jokaisen yksilön osaamista, ideoita, kokemuksia ja näkemyksiä arvostetaan. Monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden periaattemme yhdistää ja antaa työntekijöillemme, asiakkaillemme, alihankkijoillemme sekä yhteisöillemme voimavaroja menestykseen. Toteutamme tätä tehtävää eri puolilla maailmaa kannustamalla, yhteisösijoitusten ja liiketoiminnan käytäntöjen avulla, sekä näyttämällä esimerkkiä reilusta, aidosta, yhdenvertaisesta ja monimuotoisesta työpaikasta. Meille monimuotoisuus on laaja käsite, joka sisältää rodun, iän ja sukupuolen lisäksi myös etnisyyden, seksuaalisen orientaation, sukupuoli-identiteetin, koulutuksen, uskonnon, fyysiset kyvyt, arvot, taustat ja kokemukset.

Osana yhteisöä

UPS Foundation perustettiin, jotta voisimme olla mukana luomassa turvallisempia, kestävämpiä ja yhdenvertaisempia yhteisöjä eri puolilla maailmaa. Käytämme sekä sydäntämme että kykyjämme, kun olemme mukana tekemässä mitattavia muutoksia yhteiskuntaan yhdistämällä työntekijöidemme osaamisen, kiinnostuksen ja ajankäytön, logistiikan asiantuntemuksemme, kuljetuskapasiteettimme ja hyväntekeväisyyslahjoitukset. Samalla kun toimintaympäristömme yhteisöt kasvavat ja kehittyvät, mekin kasvamme ja kehitymme. Osana UPS:n tiimiä myös sitoutumisesi ympäristösi ihmisiin kehittyy. Hyväntekeväisyyslahjoituksemme ja vapaaehtoistyömme avulla olemme mukana luomassa parempia paikkoja asua, työskennellä ja leikkiä.