Skip to main content
Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΣ κάνει τον κόσμο να γυρίζει.
New to UPS? or Maybe you haven't stopped by in a while?  We are happy to share that we have a new system in place to make applying easier for you! 5 Steps: (1) Click 'Search Jobs' to go to our application system. (2) Find your job & click 'Apply' (3) Choose your Application Method (4) Login or create an account (5) Complete your application. Come back & check the status of your application at any time!

Ο μελλοντικός σας εαυτός θέλει να μάθει πώς είναι στ' αλήθεια η ζωή στη UPS; Θα δείτε ότι έχει να κάνει με ευκαιρίες, ομαδικότητα, μια υποστηρικτική κουλτούρα και παροχές που σας βοηθούν να γίνετε ό,τι οραματίζεστε αυτή τη στιγμή.

Εξερευνήστε τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η UPS μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή για τον μελλοντικό σας εαυτό. Και εάν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τις παροχές, θα τις βρείτε στη συγκεκριμένη θέση εργασίας που αναζητείτε.

Παροχές / Κατάρτιση

Η δουλειά σας στη UPS δεν είναι απλά σημανική, προσφέρει και επιβράβευση.

Προγράμματα Υγείας, Ασφάλειας και Ευεξίας
Μεριμνούμε για την υγεία, την ασφάλεια και την ευεξία των υπαλλήλων, των πελατών και των κοινοτήτων μας. Η UPS προσφέρει διάφορα σχέδια με ποικιλία παροχών, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες υγείας και ευεξίας διαφόρων ομάδων υπαλλήλων.

Προειδοποίηση σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρονται με τις παροχές
Οι πληροφορίες σχετικά με τις αμοιβές και τις παροχές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες και δεν ισχύουν για όλους τους εργαζομένους, ενώ η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας υπόκειται σε αλλαγές. Η UPS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διαγράψει τις παρεχόμενες πληροφορίες ανάλογα με τις επιχειρηματικές ανάγκες της UPS.

Κατάρτιση
Θα έχετε ολοκληρωμένη κατάρτιση και πόρους ανάπτυξης ώστε να διαμορφώσετε την καριέρα σας. Για τους οδηγούς μας, θα έχετε κορυφαία στον κλάδο κατάρτιση για να είστε εξοπλισμένοι με τις αναγκαίες ικανότητες, ώστε να παρέχετε την εξυπηρέτηση που αναμένουν οι πελάτες μας. Υπάρχει επίσης η πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο UPS, το σύστημα διαχείρισης μάθησής μας που παρέχει μια πλήρη βιβλιοθήκη κατά παραγγελία διαδικτυακών μαθημάτων. Άλλα προσαρμοσμένα προγράμματα κατάρτισης περιλαμβάνουν την κορυφαία στον κλάδο Ακαδημία Πωλήσεων, τοπική εκπαίδευση και καθημερινές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Διαφορετικότητα και Ένταξη

Στην UPS, ο μελλοντικός σας εαυτός ανακαλύπτει έναν χώρο εργασίας όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ολοκληρωτικά στη δημιουργία της επιτυχίας μας και διακρίνονται για τις ξεχωριστές τους ικανότητες, ιδέες, εμπειρίες και αντιλήψεις. Η αποστολή διαφορετικότητας και ένταξής μας είναι να συνδέσουμε και να ενισχύσουμε τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους προμηθευτές και τις κοινότητές μας ώστε να επιτύχουν. Προσπαθούμε να προάγουμε αυτή την αποστολή σε όλο τον κόσμο μέσω της υπεράσπισης, των κοινοτικών επενδύσεων και των επιχειρηματικών πρακτικών, και θέτοντας το παράδειγμα για έναν δίκαιο, αυθεντικό, συμμετοχικό και ποικιλόμορφο χώρο εργασίας. Ο τρόπος που ορίζουμε τη διαφορετικότητα εκτείνεται πέρα από τη φυλή, την ηλικία και το φύλο, και περιλαμβάνει τις διαφορές στην εθνικότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, την εκπαίδευση, τη θρησκεία, τη σωματική ικανότητα, τις αξίες, το υπόβαθρο και τις εμπειρίες.

Στην κοινότητα

Το UPS Foundation ιδρύθηκε με την αποστολή να συμβάλει στη δημιουργία ασφαλέστερων, ανθεκτικότερων και χωρίς αποκλεισμούς κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η προσπάθεια είναι το σημείο όπου συναντάται το πνεύμα με τις δυνατότητές μας, συνδυάζοντας τις ικανότητες, το πάθος και τον χρόνο των υπαλλήλων μας με την εξειδίκευση της εφοδιαστικής μας, τα μεταφορικά μέσα μας και τη φιλανθρωπική εισφορά μας, ώστε να επιτύχουμε μια σημαντική κοινωνική αλλαγή. Όσο οι κοινότητές μας συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, το ίδιο κάνουμε και εμείς. Και όταν γίνετε μέλος της UPS, η δέσμευσή σας προς τους γύρω σας θα εξελιχθεί επίσης. Οι αγαθοεργίες και ο εθελοντισμός μας θα συνεχίσουν να δημιουργούν καλύτερα μέρη για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να παίζουμε.